Bestelsysteem

Op zoek naar een bestelsysteem waarin uw klanten in een beveiligde omgeving bestellingen met uw producten kunnen plaatsen? Met ons IvyCMS kunnen we een bestelsysteem geheel op maat ontwikkelen voor u, waardoor het bestelproces geautomatiseerd wordt op basis van uw wensen. 

Beheer klanten

U beslist zelf welke klanten toegang hebben tot uw bestelsysteem. U kunt uw klanten toevoegen, bewerken en verwijderen in uw systeem. Zo heeft u ook een centrale plek voor al uw klantgegevens en krijgt u inzage in hoevaak een klant besteld of hoevaak hij of zij inlogt. U krijgt ook inzage in de stappen die een klant doorloopt binnen het bestelsysteem.

Beheer producten

Via het IvyCMS kunt u uw eigen producten beheren met de invoervelden die u nodig heeft. Alles kan geheel op maat gemaakt worden, op deze manier sluit het geheel aan bij uw productkenmerken.

Uitgebreide functionaliteiten

Er zijn uitgebreide functionaliteiten beschikbaar binnen het systeem, denk aan Excel / CSV import functionaliteiten, automatische notificaties, printfunctie bestellijst, favoriete producten.

 


Plan een gratis demo of vraag een offerte op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Onderwerp   
Bericht   
    

Groei online verder met het multifunctionele IvyCMS

Plan gratis demo