Online marktplaatsen

Heeft u een idee voor een online marktplaats en bent u op zoek naar de juiste software hiervoor? Wij hebben de oplossing voor u en hebben ruime ervaring met het opzetten van een online marktplaats. Uw online marktplaats kan nog geheel aangepast worden naar uw eigen wensen. 

Gebruikers of klanten kunnen een account aanmaken, waarmee ze vanuit eigen dashboard advertenties kunnen plaatsen in de door u bedachte categorieën. Gebruikers kunnen deze advertenties ook bewerken of verwijderen. Eventueel kunnen de advertenties automatisch geplaatst worden na uw goedkeuring.

Online verdienmodel

Bij een online marktplaats of ander online concept is het belangrijk om een verdienmodel te bedenken. Het is mogelijk om gebruikers voor het plaatsen van advertenties te laten betalen. Dit kan per advertentie of door het inkopen van een x aantal advertenties. Het is ook mogelijk om Google Adsense in te zetten om inkomsten te genereren.

Snel platform

Uw online marktplaats is snel, werkt zoals het zou moeten en is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Wij hebben reeds meer dan 45 online marktplaatsen opgezet.


Plan een gratis demo of vraag een offerte op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Onderwerp   
Bericht   
    

Groei online verder met het multifunctionele IvyCMS

Plan gratis demo