Webshop

Op zoek naar een betrouwbare webshop met goede ondersteuning? Wij ontwikkelen stabiele webshops met onze eigen IvyCMS. Alle standaard functionaliteiten voor een succesvolle online webshop zijn aanwezig in ons pakket. Onze software is gebaseerd op ervaringen met Magento en PrestaShop, alleen dan zonder de nadelen van opensource. Onze webshops zijn altijd snel en hebben geen beperkingen door het gebruik van plugins; alles kan maatwerk gemaakt worden en alles is dus mogelijk. Ook meertalige webshops en het bedienen van meerdere webshops vanuit 1 backend behoort tot de mogelijkheden.

Uitgebreide productmogelijkheden

Met ons CMS kunt u uitgebreide productinformatie opslaan. Afbeeldingen, PDF bestanden (bijvoorbeeld productbladen), specifieke kenmerken, korte en lange beschrijvingen. U kunt ook gemakkelijk productcombinaties maken, waardoor de consument of webshop bezoeker op 1 productpagina het gewenste product zelf door middel van dropdowns snel een keuze kan maken. Prijswijzigingen kunnen op basis van SKU nummer in een Excel bestand eenvoudig worden doorgevoerd. Ideaal voor technische (online) groothandels!

Koppelingen externe tools

Uiteraard zijn er koppelingen beschikbaar met externe tools zoals MailChimp, MultiSafePay, Google Shopping, the Feedback Company, Mollie, Twitter, Facebook, YMLP en nog veel meer. Wilt u uw data laten overzetten vanuit Magento? Ook dat is mogelijk!

Online en offline verkoop

Onze webshops zijn geschikt voor online, maar ook offline verkoop. U kunt tussen uw webshop verkopen door ook zelf bestellingen aanmaken, die u wellicht zelf wilt toevoegen of via een andere weg heeft ontvangen. Op deze manier heeft u maar 1 administratie nodig met doorlopende factuurnummers en houdt u alles in 1 online overzicht.

 

 

  • Stabiel platform
  • Snelle webshop
  • Eenvoudig in beheer
  • Hoge uptime
  • Flexibel uitbreidbaar
  • Geheel op maat

Plan een gratis demo of vraag een offerte op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Onderwerp   
Bericht   
    

Groei online verder met het multifunctionele IvyCMS

Plan gratis demo