Website

Met ons IvyCMS kunt u eenvoudig zelf uw eigen website beheren. Via een eenvoudige beheeromgeving kunt u de inhoud van uw website bewerken. Zo kunt u pagina's aanmaken en bewerken, maar ook het menu kunt u aanpassen. Voor elke pagina kan er een gewenste lay-out voor u worden gemaakt, zodat u een eigen unieke website krijgt.

Grafisch ontwerp website

Heeft u al een grafisch ontwerp voor uw website of wilt u er 1 laten maken? Geen probleem, wij kunnen het ontwerp voor u maken of u levert het grafisch ontwerp kant-en-klaar aan welke wij vervolgens koppelen aan ons IvyCMS. U kunt dan op korte termijn aan de slag met het vullen van uw website.

Overzetten bestaande website

Heeft u al een website met een CMS, of kunt u momenteel uw website niet bewerken? Wij kunnen uw huidige website overzetten naar ons IvyCMS. Iedere website kan werkend worden gemaakt met ons CMS. Dus zowel Wordpress als Joomla websites kunnen worden overgezet naar ons CMS.

Automatische updates

Met ons IvyCMS geniet u van automatische updates, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over noodzakelijke updates die uitgevoerd dienen te worden en mogelijk uw website minder goed laten werken. Wij zorgen voor alle nodige updates, onze websites worden gemaakt met een stabiel platform waarmee uw website zo goed mogelijk blijft werken. Ontstaat er een technische fout binnen uw website? Dan worden wij automatisch direct daar van op de hoogte gesteld. Ook 404 errors en redirects worden automatisch gelogd.

Eenvoudig CMS

Ons CMS is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hiermee is het beheer van uw website of webshop zo simpel mogelijk. U krijgt niet meer functionaliteiten dan dat u zelf nodig heeft, maar ook niet minder!

 

  • Stabiel platform
  • Snelle website
  • Eenvoudig in beheer
  • Hoge uptime
  • Flexibel uitbreidbaar
  • Geheel op maat

Plan een gratis demo of vraag een offerte op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Onderwerp   
Bericht   
    

Groei online verder met het multifunctionele IvyCMS

Plan gratis demo